your song

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

gosh så fin den eeeeee. snart är det nyårsafton. hehe mååååste köpa smällare, raketer, mat och champagne.. när ska man hinna???

rastlös!!

shit vad uttråkad jag är. har inte varit såhär rastlös på evigheter. vill klättra på väggarna nästan. finns INGET inspirerande som jag kan göra.. jag menar, hur skoj är det att fixa kläder som gått sönder eller dammsuga/damma? nej precis...

skriver in födelsedagar i min nya kalender men inte ens det blev så fint som det brukar. haha. jag har nymålade naglar, ska noppa ögonbrynen på onsdag, har peelat mig idag, tonat håret har jag redan gjort, vågar inte klippa det själv men är fan sugen på att bara klippa det lite. hahaha..

aja, ska fortsätta med min kalender sen får jag väl hitta på något annat..!

i sommar ska jag ligga på stranden varje dag och ta vara på värmen. låter bra va? hih

pannband


jag har köpt ett pannband. jag vet inte om jag passar i det och det glider ner för mitt lena hår hela tiden ;) haha! men det var fint och billigt iallafall :D (flätat, lila, stickat) och ja, jag har solat. därför jag är så jädrans brun på bilden. heheheh ;)

god jul!

hoppas ni haft en bra jul, för det har jag. den mysigaste på länge faktiskt :) bra kväll igår med en katt som välte granen så massa glas och vatten rann ut över golvet.. haha! men hannes och matheo lättar verkligen upp stämningen. mina små ögonstenar :)

just nu väntar jag på anna. vi ska ha lördagsmys sen ikväll ska vi hem till sandra och fira henne och ut i hbg! :)

imorgon ska jag träffa lollo :D :D :D på tiden tycker jag! :)

denna helgen verkar bli den bästa på länge!



get out of my face

idag fyller världens bästa sandra år!! grattis :D (hade vi haft den bilden som blev bra på dig o mig om angelica tog så hade jag lagt ut den men nu har jag bara nyckelhålsbilden och nån till på datorn, tyvärr!!)

jag vill börja träna och bli lite vältränad... :( hade varit så skoj faktiskt... ehm, sen är jag sugen på en iPhone 4 faktiskt :D så ska säga upp telenor och skaffa telia ;) hehe..

har haft en myskväll med vicky som jag saknat som tusan :) och nu ska jag vila. imorgon ska jag tvätta och göra lite ärenden sen mysa med min fina andi :D

popopossosoospsososo


indestructible

jag har haft en underbar helg. :) igår var jag i malmö alldeles själv och det var underbart. ingen jobbig som vill in i alla affärer.. haha! såg robyn på musikhjälpen helt random. najsss. sen åkte jag hem i den coola citytunneln och satt fast med tåget i femtio minuter.. sen åkte jag hem med anna och gjorde vid mig snabbt sen kom sandra och vi stack hem till henne. angelica kom dit med sen. förfestade lite sen åkte vi till hbg. tapas och tivoli. träffade min efterlängtade vicky som jag inte sett på ett tag. väldigt överraskad blev jag :) lyckad kväll faktiskt. en bra försmak av den kommande helgen :)

idag bakade jag och sandra lussebullar efter en ganska sömnlös natt med en jävla grinchenfilm.. men vad gör man inte för laget? hahaha orkar inte med smset ;) blev fina lussebullar. hestar och sånt. sen var det kalas och det var mycket mojsit med sandras släkt :) sen körde hon och marcus mig hem :) nu slöar jag som fan. ska kolla gg och bara njuta av ledighet.. träffa vicky imorgon och försöka sola solarium :) bilder från helgen kommer kanske senare om sandra eller angelica lägger ut några..

ett gott nytt jul

jävlar vad segt det är med tågen.. är glad jag bara pendlar typ en gång i veckan ;)

har haft en lång men bra dag. och imorgon ska jag nog ta mig till malmö och handla lite :) sen på kvällen blir det utgång i hbg och övernattning hos sandra. sen på söndag ska vi baka lussekatter tsm och sen ska hon ha kalas. ska bli skoj :)

ser ut att bli en megabra helg. och så är jag ledig tills onsdag :D ehehhe kan inte bli bättre :)

god natt!

ps. jag vill ha en iPhone 4.... :(

dirty situation

nu har min piercing växt igen.... ska dit om ett tag igen och göra en ny. saknar den för mkt.. haha!

men jag är iallafall brunhårig nu. det är skoj med nutonat hår för det är så lent och glansigt och luktar gott :) hehe.

igår var jag flitig och duktig.. körde till svalöv i snökaoset och passade matheo. han är så härlig och trevlig. haha. och hannes lyssnar på volbeat. det är småskoj :)

idag ska jag ner och sola i stan sen jobba på nova om vädret tillåter mig....

jävla böld

ååh vad ledsen jag blir... tog ut min piercing igår för att lufta lite iom att jag fått en böld eller så... och imorse när jag skulle sätta i den igen så gick det inte.. hålet blundar på baksidan och framtill sitter ju bölden ivägen nu. jävla skit.. och jag orkar inte ta hål en gång till.. då får man inte sola på tre månader osv.. aja, det var skoj så länge det varade.. alltså inte varande som i var. ja ni fattar ;)

får hitta det andra snygga örhänget ist och blir jag sugen på att pierca mig igen får jag väl göra det... jag som ville ha en ring..... hehe.. aja!

a broken man and the dawn

sitter nu i soffan och är dödstrött... har slitit på jobb idag igen. och köpt ett par fina skor :) de jag visade på bloggen för ett tag sen. hehe. och varit på center syd med jaana. nu ska jag göra vid mig och plocka undan lite här hemma, sen kommer anna, fröbbe och linnea. vi ska förfesta lite sen sticka till helsingborg :) blir nog trevligt. dock inte så pepp men det löser sig väll..

ha en bra kväll :)

generation ex

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
Du skulle alltid, alltid vara..

Den som går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas



"jag har jagat hajar"

jag bloggar mkt nu enligt sandra :) ihihih

det gick rätt så snabbt på jobb idag. så jävla mycket att göra.. men det är bara bra!

har bara slappat hela kvällen nu :) snackat med min gullesandra i telefon om mitt marsvin :) hehe

nu ska jag titta på tv ett tag till, sen sova och jobba hårt imorgon med :D och lördag, seeeen är jag ledig!! underbart :)

ha en bra natt :)

efterlyst

hoppas att morgondagen går snabbt imorgon. eller iallafall från 10-18.... haha så jävla drygt..

nu sitter jag och tittar på efterlyst och blir äcklad.. jävla psykfall det finns..

får ångest över att jag ska upp åtta imorgon. hihi synd om mig..

hejdå. nu ska jag deppa över att behöva somna ensam....

stickad tröja

fan vad jag ångrar att jag inte köpte denna mysiga kofta sist jag var i malmööö...


örhänge/örsmycke

och skitskoj att jag kanske inte ska få jobba på två veckor i januari... förlorar ganska mycket pengar på det alltså :(det suuuger..

jag är jättesugen på att sånt här örhänge, typ.. har sett det för ett tag sen och gabbsan visste tydligen vart man kunde hitta ett sånt.


menar den saken uppe på örat. fett cool :D

den kommande veckan

jag har en rätt så fullspäckad vecka framför mig.. :) inte en lugn stund verkar det som. fast det blir det ändå alltid, som tur är!

imorgon ska jag leka med jee, sen träna med johanna. ska bli spännande att se hur kass kondition jag har ;)
på torsdag är det jobb i lund.... sen kommer maja dit och myser med mig. hihi
på fredag jobbar jag med, sen har jag för mig att jag ska va med anna? haha.. sorry..
lördag, jobb, sen utgång tror jag!
söndag, fika med linnea sen personalmöte.

nu vet jag vad jag ska göra i veckan, ifall att jag glömmer det ;)
nu ska jag se finalen av bartenderskolan!

helgen

har inte ätit middag sen i fredags. haha.. är lite småhungrig faktiskt.. och TRÖTT. har haft en så jädrans rolig helg. hänt saker hela tiden. i fredags jobbade jag sen kom anna hit och åt middag med oss. vi myste och tittade på tv hela kvällen. på lördagen var jag med johanna på väla och ikea och lite på mezo sen blev det att jag och anna träffades och fick sms om att seb var i stan så vi åkte och hälsade på honom. sen åkte anna, jag, seb, carl, vilsmyr och mcarus till helsingborg och dansade. igår var jag så jävla seg. kom hem halv 6 och jag och anna åkte till väla igen men vi hamnade bara på ett fik och satt och glodde på varandra. hahaha..

la mig vid tio igår och har precis vaknat. är ledig idag som tur är. ska baaaaaara vila. underbart. haha. sen blir det jobb imorgon, torsdag, fredag och lördag. lagom :) jag är så nöjd över hur jag arbetar för tillfället. lagom mycket. dock ska jag väl försöka få fler tider, men skönt att jobba fyra dagar i veckan typ.

nej nu ska jag äta frukost ;)

there's a possibility

alltså nu kan jag nästan va som hon i videon, sandra. hon som inte har några kläder att ta med sig till london. för jag har INGET att ha på mig idag.. köpte en kavaj igår men den var inte fin :( eller den är fin, men inte på mig längre.. och vi ska på julbord med jobbet efter jobb idag så man får va finklädd på jobbet hela dagen ;) haha.. aja, vi får väl se hur det blir. man vill ju ha något man inte brukar ha på jobbet.. men det känns som att jag haft alla kläder där nu.. inte för någon bryr sig.. hihi

aja nu ska jag äta frukost :D

ny klocka!

min lilla bebis. jag älskar den! värd pengarna och ångesten!




RSS 2.0