brunhårig

nu har jag tonat håret brunt. kände att det var dags för en förändring. som tur är får jag tillbaka min vanliga hårfärg efter några tvättar :D

sen har jag gått och köpt en fin dunjacka :D och en söt tröja. så jag är glad. hoppas det är kallt imorgon så jag kan ha jackan :)

nu ska jag platta håret :)

skön, seg söndag

jag gör så gott jag kan men jag måste tänka på mig själv..

sitter hemma och slöar. behöver det! ska städa rummet men det tar emot. det är så jävla tråkigt alltså... och så är jag ensam hemma tills imorgon så måste fixa mat själv med. det blir aldrig något gott då.. haha

nej nu ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinen och plocka undan så smått på mitt rum!

ha en bra söndag!


mums!



usch vad snygga de är. går bara och dreglar efter dem varje dag på jobb.. ska man köpa dem? hihihi

knäppisar

och jag har alltid undrat varför jag var knäpp.. det går tydligen i släkten. dock trodde jag att lille matheo hade klarat sig undan men icke sa nicke..! det sjuka är att det var pappa som började med pappret med..


heartbeats

så jävla tråkigt att blogga.. haha

men det gick bra i lund igår. ville dock bara vända i lund så dåligt jag mådde. ville bara hem hela dagen.. hemskt att vara sjuk igen. så idag åkte jag ner för att jobba en fjöntig kvart på eh, sen körde min syster mig hem. nu sitter jag här och vilar. försöker bli frisk.. ska ju jobba på håkanssons imorgon.. får vila på söndag också, sen MÅSTE jag va frisk för då väntar en sju dagars lång arbetsvecka..! ;)

nu ska jag dricka te, fastän jag hatar det..!

puss!


fick skypat med lollo ikväll. som jag saknat henne!!

jag är trött och nervös för att jobba i lund på onsdag :( bläää.. men jag klarar det, eller hur?

grattis hannesplutt!!

nu fyller min lille älskeplutt hannes 6 år. hur sjukt är inte det??? ♥

har haft det underbart hos ida i gbg. fick träffat andrea, nora och vicky med. :):)

imorgon blir det utgång och jag är sktipeppad!!!!! gonna be underbaaaart!!

she got a halo

trött och gnällig... imorgon har mamma gett mig en massa uppgifter som jag ska göra.. orkar inte... vill bara vila hela dagen. är inte riktigit frisk än så var inte bra att vara på vift.. men ska iallafall städa rummet, tvätta bilen och tanka den och lite sånt.. men om jag mår dåligt får hon fan nöja sig med rummet. bilen kan faktiskt vänta.. så det så! :(

nu ska jag vilaaaaaaaaaaaaaa eller ja, sova heter det kanske!

shoes by vagabond

kolla sååå snygga skor vagabond har :D hihi jatack!!






jag har denna sista svarta skon och trodde inte att den fanns i brun men tydligen??? tur man såg det innan ju.... åååh.. den var nästan snyggare.. men ja, svart passar till allt :D

breaking it up

fjuuuukis... när jag blir frisk MÅSTE jag bara börja träna... för denna sommaren MÅSTE jag vara fit fot fight!!! och så måste jag börja spara, men samtidigt köpa lite snygga kläder :) hihi inte lätt alltid...

bloggen är sååå jävla tråkig.. sorry... men jag är lika tråkig ska jag få be att berätta för er ;) eller okej inte riktigt.. har pimpat mina någlar med guldnagellack som jag fått av sötnosen jee!! såå snyggt :D goooold ;)

i need a miracle

jag mår piss, rent ut sagt... får äta lite alvedon och ta nässpray nu så jag orkar med morgondagen på jobb. sen ska jag fan njuta av varenda sekund denna helg. det är jag värd :) hihi.

nej sängen nu. får bli bättre med bloggen sen, fast skriver mest, som sagt, för lollan.. annars har jag inte så stor inspiration för tillfället...!

nattiii

glasögon och hål i örat

fattar vraför mamma måste gå upp en och en halv timme innan jobb när hon gör såhär avancerade lappar till mig ;) haha....


nova lund

happ.. sitter här och börjar bli förkyld... trodde jag skulle få en ledig dag då jag kunde fixa här hemma och slappa men de ringde mig från håkanssons på nova och behövde hjälp. men det ska bli skoj :) då kanske man får jobba lite mer där sen med :)

så nu ska jag fixa lite grejer här hemma sen får man väl göra sig fin för nya öventyr!

when i look at you my mind goes on a trip

jag börjar nog bli sjuk.... har ont i halsen och ont i huvudet. attans också :( ska lägga mig nu så jag får lite sömn. var helt slut på jobb idag. tog en timme extra på mig att stänga för jag var så seg. haha.. och så sa jag hejdå till ida som stack hem till gbg igen. så mysigt när hon är hemma :D hihihi.

nattinatti. imorgon ska jag träffa favvo-selleri och sen jobba lite. sounds good to me ;)

tempel

trött som bara deeeeeeeen... men hade en bra dag igår. jobbade på håkanssons och var lite trött och hängig hela dagen. gick till eh för jag missade bussen och snackade med jaana, sen kom weich.. :) skulle till häljarp med sandra på förfest hos marcus innan hbg men mådde inte bra så sov i nån timme och åkte med johanna x2, ida och maja till hbg ist. träffade anna där och gick till tempel. sen träffade vi sandra och co med. :) hade en riktigt trevlig kväll. dock sumpade ida mina chanser men vi fick oss ett gott skratt ;D hahaha! tog tre bussen hem och hade så jävla ont i fötterna men som tur var fick vi sittplats.

idag skulle jag ha åkt med vicky till center syd men är helt död så vilar upp mig inför ikväll. elin kommer om 2,5 timme och då ska vi gå bort till jossan på maskerad. sen är det även klassfest ikväll. busy busy.

nu ska jag snacka med hannes och matheo. små nuffisar.

RSS 2.0