bikini

har deppat hemma idag...! sket i träningen för var inte pigg på det. men har gjort andra nyttiga saker ändå! fettat in och impregnerat tre par skor, strykit kläder, rensat garderoben, dammsugit hela huset och dammat, rensat lite till, tömt diskmaskinen, fixat med lite papper och gjort ansiktsmask och noppat ögonbrynen, gjort sit ups och armhävningar och tagit hand om min piercing! :) det känns skönt att få saker gjorda!

jag sitter och tittar på bikinis. inte många fina där finns denna säsongen.. trist!

 
 
 
1. tycker det är rätt sött med en liten (eller stor) rosett! :)
2. fina färger, dock måste man vara brun. men jag har svårt för att hitta underdelar som jag gillar & med den har man många färger att välja bland ;)
3 & 4. jättesöt med volangen och blommiga tyget. den hade jag kunnat tänka mig!
5. fina enkla trosor, men med en snygg detalj.
6. så jävla ball. men ingen snygg bränna man får av den. men cool!

nu ska jag betala en räkning. hehehe

vill ha min klänning här nuuuu

blev ingen innebandy :( så åkte till väla och piercade mig istället :) och klappade sandras nya mise :)

ikväll har jag klickat hem klänningen.. dock är jag rädd för att den inte passar och att den inte kommer i tid... fan. får håla tummarna........

innebandy

ikväll ska jag spela innebandy med linnea. haha undrar hur det kommer gå..... tycker ju det är skoj men jag har ju knappt någon kondition ;) har dock tagit in mina klubbor från förrådet och dammat av dem ;) haha. vi alla lär nog få oss ett gott skratt. men det är värt att ge det en chans. att bränna lite kalorier är aldrig fel :)





paljettklänning/tröja

jag har blivit kär i en paljetttröja/klänning... kan tänka mig att ha den på min tjugoårsfest. dock ett rätt rejält pris.. hade egentligen haft en lite längre så att den är som en klänning..



nej nu när jag ser den på bilden igen måste jag nästan ha den. mumma.. hehehe

got to do

jag vill pierca mig i örat, köpa fina ballerina, en ny vårjacka, en sjal, fina smycken, klänningar m.m. tur jag snart ska till london! :) dock vet jag inte med vilka pengar jag ska uppfylla denna önskan..? haha! fick så hysteriskt dålig lön denna månaden så det knappt är sant! :(

snyft...


tired

är dödstrött efter en megalyckad utgång igår. var ute och åt på dannys, sen hem till linnea sen stack vi till helsingborg. bra musik och lagom mycket folk! var hemma vid lite över fyra..! och det känns idag!!

ska på afrodans klockan fyra men fan vad jag inte orkar det för stunden. var längesen jag var såhär trött alltså.... har även lovat att tvätta bilen. gör det kanske på vägen hem från träningen. om jag inte somnar dirr efter dansen ska jag träffa sandra! :)

ha en bra solig dag!!

min lilla pärla



söt till jeans eller strumpbyxor. varför finns du inte ute i butik nu? vill köpa hem dig!!

vill åka till london nu!!

fan vad jag ser fram emt london! ska inte slösa ett ruttet öre och bara shoppa en massa. jag får tydligen ha 23 kg i bagage så tar inte med mig ett skit och fyller väskan! ;) om jag nu har råd..

jag måste hitta ett par söta ballerina med en stor blomma framtill och en fin vårjacka. kanske en poncho. :)

dock måste jag ha ett par nya jobbeskor med och där finns ju ett par fina beiga med en stor blomma på som ska komma till nån håkanssons men inte förrän kanske vecka elva.. vet inte om jag orkar vänta! :/

sen får jag gärna hitta en fin väska och en marc jacobs nyckelring :)

hihih sparasparaspara!!!

långt inlägg

hejsan alla glada!

resultatet av vägningen blev bättre än förväntat! så jag är glad och fick tillbaka motivationen. idag är första dagen på länge som jag faktiskt inte varit sugen på något. jag har varit så uppe i varv så har inte ens hunnit tänka på mitt marabou.

jag har alltså jobbat idag. inget skoj som hänt. bara segt som vanligt men jag trivs ändå. tiden får dock gärna gå lite fortare! morgan kom in och snackade ett tag och så tittade mamma in en runda :)

jag känner mig så himla uppe i varv, som sagt. vet inte varför. är både stressad och flitig. jag har tränat core idag. hann dit på en kvart från jobb och kom på att jag glömt plånboken på jobb.. sen åkte jag hem, satt fötterna i ett fotbad, filade dem, smorde in, rakade benen, städade på rummet, åt min soppa, skickade in anmälan till a-kassan, ringde pappa osv. så skönt att göra saker som bara hänger över en annars..

jag bokade även resa till london igår. ska bli jätteskoj att få umgås med lollo i några dagar. dock jobbar hon så blir nog mycket egentid. men det behövs det med. jobbar ju fem dagar i veckan om inte mer så är gärna lite ledig och ensam.

dock är jag orolig över mina pengar. jag bokar och har mig, går ner i vikt som kostar pengar (även fast man inte längre fikar) och går på en hudbehandling. ytterligare en sak är att jag fått ledigt i juni så jag och ida ska utomlands då. hur fan ska jag ha råd med det? hm.. time will tell!

aja, kände att jag behövde skriva av mig lite och uppdatera mina vänner. hinner ju knappt klippa naglarna så att träffa vänner just nu är det inte jättegott om tid för.. tyvärr! jag saknar er.. men ni märker att jag har mkt jobb och träning och det ena med det tredje.. :(

imorgon blir det jobb i Lund. sen ska jag äta på Basilika med mamma :D ska bli skitmysigt! vi har så roligt tillsammans nu för tiden! sen ska jag träffa fröbbe ett tag. najsss.

ser fram emot helgen. firande av andrea står på schemat!

i need air

sist jag skrev var jag 19. nu är jag 20. stor tjaj!!

förra veckan var det -2!!! undrar vad det blir ikväll. jag har faktiskt fuskat på min födelsedag. men det var jag värd :) nu är det hårt igen! dock är det svårt :( är så himla sugen på godis.. men tio veckor till, typ!

måste även komma igång med träningen men det är svårt att hinna allt.. speciellt när man jobbar typ hela tiden..! men det löser sig :)

nu ska jag ut till tvättstugan. blir det ett positivt resultat ikväll lär ni märka det, annars mäker ni att det blev ett negativt för då är jag tyst ;)

jobbigt!

idag har nästan varit den jobbigaste dagen.. har hållt igång hela veckan så har inte tänkt så mycket på att jag vill äta godis. men nu jävlar. godiiiis. det är godisets dag idag.. lördag. fan! men när jag börjar träna och har ett sunt liv kan jag äta godis ibland. det ser jag fram emot!

jag ska börja träna imorgon. har inte hunnit i veckan. det ska bli skönt. för varje träning kommer jag närmre min målvikt! underbart.

tur att jag gillar svampsoppan jag äter varje dag. har till och med börjat gilla gröten! det går bra, trots att det är svårt. men är man awesome så är man! ;)

ska bli spännande att väga mig på tisdag. se om jag gått ner något..! det hoppas jag. jag tror kanske ett kilo! men det får vi se!

nu blir jag peppad att träna. hihhi. och ni är gulliga som bryr er. det betyder mycket :)

viktblogg

fridah har visat mig en blogg som ska hålla mig motiverad. den verkar skitbra. jag vill också lyckas!!

http://www.elinkvist.se/#Scene_1


tankar

just nu är det jobbigt.. jag är sugen på marabouchoklad.. fan!

det är skitmkt att lära sig på jobbet.. men det verkar som jag kommer få jobba en hel del framöver. både i landskrona och på andra ställen vilket är skitskoj!

jag är sugen på att klippa av mitt hår. klippa det till lite under axlarna. frågan är, kommer jag vilja ha mitt långa i sommar?

imorgon ska jag jobba sen ska jag följa med emma när hon tatuerar sig, om jag orkar. hoppas verkligen att jag gör det.
ser fram emot lördag. då ska det bli enklare sägs det.. men vi får se!

det var väl allt jag hade att säga just nu.. nu ska jag titta på tv.

(jag önskar jag var smal och kunde äta vad jag ville, när jag ville.. livet är orättvist.. jag saknar mitt godis.. det är min napp :( )

vagabond



mums vilken snygg sko. den vill jag ha till våren :)

RSS 2.0