london

fyfan vad jag saknar london. hade det riktigt roligt där. hade kunnat vara där i några veckor till och bara shoppa och umgås med lollan! :)


min lilla marc by marc jacobs plånbok. jag har börjat gilla lite färg. mums på orange, klarblått, mintgrönt och gult! :)

stränga order

jag fick stränga order om att antingen uppdaterar jag min blogg eller så tar jag bort den. och det kan jag ju inte göra. ta bort den alltså.. så jag skriver lite imorgon ;)

tjingeling!

scream baby, scream!


make up store


lite av det smink jag fick på sminkkursen. tack anna och mamma ;)

lindex

så! nu har jag gjort 100 sit ups och rygglyft och armhävningar och dör snart av hunger... är inspirerad.. vill ha ett par brallor med fickor som slutar vid ankeln. det gör dessa. tycker de är snygga. mina svarta älsklingar har gått sönder så det är nog lika bra att slänga dem nu.. tyvärr!! har till och med bestämt mig för att ha dem en sista gång imorgon på jobb ;) haha!


nya tag!

hur fan kunde jag låta det urarta så mycket? jag som var så duktig. orkar inte höra hur jag ska eller inte ska leva från andra nu. jag vet själv hur jag ska göra. det är bara mitt huvud som spökar..

satt igång spotify och denna låten började spelas. den passar fan så jävla bra just nu..
Sia – Breathe Me 

Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

våren är här!!

sitter här skabbig efter träningen.. borde duscha.. trist ;) haha!

min 20årsfest närmar sig med stormsteg och det ska bli så jävla skoj!!!!

trött på mina soppor och på fettet ;) haha! halva tiden har gått. har jag klarat det, klarar jag resten. hoppas jag!! börjar kännas svårt dock :( 

imorgon ska jag och anna åka på jakt efter en klänning till mig eftersom den guldiga satt fult.... vi ska gå i solbrillor och dricka kaffe på uteserveringar! sen på kvällen ska jag krama min lollis jättehårt :D vi kommer ha mkt tid tsm i mars och det älskar jag! :)

på tisdag blir det sminkkurs i lund. hoppas jag blir fin :)

nu ska jag duscha! ;)

FÖRRESTEN!! lille Matheo har brutit tummen. hur synd är inte det? :( dock lika glad som alltid! mitt lilla hjärta! ♥




bättre tider

det var jätteskoj med innebandy! det börjar kännas bra igen. förutom att jag har ont i min höft.. men annars är allt bara bra. träningen och den nyttiga maten gör mig glad och pigg. fattar inte varför jag inte gjort detta innan? men sockersuget finns kvar... det är det värsta. men jag börjar känna mig glad igen. skööönt. man får inte låta andra göra en ledsen. men det är svårt!

nu ska jag vara satsig och göra lite sit ups och armhävningar innan jag somnar gott :D

pysseldag

jag älskar att vara ledig när man jobbar mycket. men vem gör inet det? men man hinner med så mycket bra! igår vaxade jag mina hårga armar med jee på hudvårdsstudion sen hängde vi hemma hos henne ett tag. sen åkte jag och tränade och vägde mig och handlade med maja och myste lite här hemma sen! :)

idag var jag på laserbehandling i helsingborg och sen lagade jag världens godaste mat här hemma. kokosmjölk med curry, nudlar, kyckling, morot och paprika. fyfan vad gott det blev!!! sen slappade jag och träffade mamma nere i stan. köpte lite saker. bland annat ett fint lakan och örngott till mig. blommigt med volang. :D vill bara flytta hemifrån nu när där finns så mycket fint att köpa. :) tack snälla mamma för du köpte det till mig :)

nu slappar jag igen! :) laddar inför innebandyn ikväll. ska (äntligen) få damma av mina klubbor. kommer dock vara urdålig men det ska bli skoj (och läskigt).


 
passar kanske inte så bra till min rockiga vägg! ;)


RSS 2.0