seperationsångest

helsingborg är en fin stad.

jag har seperationsångest.. vill inte åka ifrån mamma och mina fina vänner. fan att andrea & lollo äntligen kommer hem och så sticker jag! haha

nu ska jag sova. är dödstrött............

i miss you, i'm going back home to the west coast



vad trött jag är. har haft inventering på jobb idag. fick gå upp mitt i natten för det :( men dagen gick snabbt över. fick lite fler timmar idag så jag är nöjd. stör mig dock på folk som inte har förstålse för andra och tror att alla kan allt och att ingen är "ny".. aja.. bara till att bita ihop.

efter jobb åkte jag hem och vilade ett tag sen kom hemma i sin fina bil och hämtade mig :) vi tittade på balen men kom lite sent så där var typ inget folk.. :P

nu sitter jag i min soffa och njuter av ledighet till imorgon ;) sen är det jobb och sen lite förfest här hemma sen utgång i helsingborg!! ska bli så trevligt :D

ha en bra helg allihopa!

juni månad

snart är det sommar. om mindre än två veckor för mig. fyfan vad jag längtar. fast bara efter juni månad. de andra månaderna kommer bestå mestadels av jobb..

jag vill ha sommarkortet så jag kan åka rundor och hälsa på folk. vill åka till jaana och mysa igen. hon har en jäääätefin lägenhet i malmö. älskar hennes balkong. hade kunnat sitta där en hel dag och bara mysa. dock är det svinigt dyrt att ta sig till malmö. 120 kr tur/retur.. och de vill att man ska ta kollektivtrafiken? jävla idioter!!

älskar att vara ensam hemma som jag är nu. kan ha mammas dator, sitta i vardagsrummet och njuta. hehe.

på lördag blir det nog utgång. var ett tag sen sist så det ska bli skitskoj. :) min budget för kvällen är 124 kr. hahah, vi får se om jag kan hålla den. har egentligen inget val.. annars får jag leva fattigt resten av sommaren....

jag vill vara rik, köpa alla mina kläder på spirit, ha en macbook, egen lägenhet, köpa gymkort (mitt går ut nu i juni) och börja plugga eller ha ett heltidsjobb.. tror det hade gjort mig glad ;) haha. och en pojkvän. det hade inte varit helt fel. hehe. heh..

snart kommer andrea och lollo hem. gud vad mojsit. kommer nog bli en bra sommar trots allt :)

nu börjar plastikturisterna igen!!

okej, jag är tillbaka (för ikväll)


små älsklingar :)

det är rätt så tråkigt att blogga.. fast idag kände jag mig lite inspirerad ;) haha. kommer fortsätta att blogga, ja varje dag, OM ni köper en macbook till mig. hehe

jag har haft en flitig dag idag. sytt in jeans, hämtat bilen, tvättat en massa, betalat räkningar, ställt mig i bostadskö osv. jag känner riktigt mycket för att flytta hemifrån. att ha en egen lägenhet som man kan få göra fin :)

jag har också en jävla pengaångest.. hoppas att jag kan börja spara efter sommaren så man kommer nån vart i livet. inte bara stå kvar på samma ställe -  bo hemma och slösa upp pengar på kläder och annat skit.. haha.

sen har jag fått nya glasögon. har ångest över priset och att jag tog denna modellen. alla jag visa dem för verkar inte alls övertygade och jag tycker jag liknar ove från solsidan eller vad han heter.. men behöver kanske inte ha dem så mkt bland folk ;)

nu ska jag dricka god juice och titta på plastikturisterna eller något :) ska försöka bli bättre på att blogga men har bara massa tråkigt skit att skriva om.. mitt liv är inte speciellt intressant... :)

ha en bra kväll!

RSS 2.0