kaos i båstad



älskar när det är bra grejer på tv!!!

imorgon är det jobb. trodde jag skulle jobba hela veckan men tydligen bara imorgon o lördag. najs :)

har haft två bra dagar med anna. sov över hos henne i kågeröd o sen åkte vi o fikade med den andra anna. gud vilken mysig fika o vilken bra kväll. åt falafel o kollade idol sen. idag har jag gjort ärenden o åkt till helsingborg o så. myyysigt :)

nu ska jag titta lite till på tv, facebooka mig, välja kläder till imorgon o sen sova. ska försöka höra av mig snart igen :)

OCH JAG SAKNAR MIN SYSTER! (och sommaren)


happiness

fyfan vilken lycklig känsla jag fick inom mig. jag har så fruktansvärt fina vänner. både sånna som jag inte känner så bra och de som är nära. haha (jag är konstig, jag vet)

jag har varit hemma o varit fjuk idag :/ så kanske därför jag är lite knasig ;) imorgon öppnar jag kl nio.. det suger. hoppas jag hinner i tid :) får lägga mig tidigt. sen ska jag mysa o äta hemma hos min piggelin :) jag har en rolig tid framför mig. önskar att det fanns fler timmar på dygnet så jag hinner umgås med alla jag vill umgås med.

nu ska jag kolla på tv o platta fluffhåret! hehe. pusshaaaaaj

geisha

blä vad jag äter.... MÅSTE börja träna. hatar att känna mig så fläskig. haha ;) imorgon ska jag jobbar på nova o där ska jag fan hitta ngt att ha på mig till kvällen. sen blir det utgång i helsingborg. hoppashoppas att det blir en suverän kväll. en sån höjdarkväll som man minns länge :)

nu ska jag titta på tv sen sova tidigt så jag säljer många skor ;)

natti!!


kalas

trött tjaj. mkt på jobb.. men får passa på att jobba när jag har tider :)

efter jobb har det varit kalas hos mammas kompis! skittrevligt :) gott med tårta men jag måste sluta med sånt onyttigt.. :/

imorgon blir det jobb igen, sen myskväll med mammis. snart är det helg :D

hatar telias köer

telia kan ha de längsta köerna någonsin.. och när vi väl kom fram sa han att jag måste ha kvitto och sökerhetskopiera hela telefonen innan jag lämnar in den.. så jag ser fram emot att få köa ytterligare tjugo minuter och väntar några veckor på min älskling..

dagen har varit bra! sov i nästan tolv timmar inatt och imorse (okej, klockan elva) vaknade jag utvilad. maja o jag stack till väla och gick nog tusen varv (älskar att man kan gå runt nu istället för fram och tillbaka!!). och vilket ställe väla har blivit. i love. sen åkte vi till HK o köpte gotte o sen har vi myst hela kvällen hos henne. gud vad jag har saknat henne :)

nu ska jag vara vaken tills mitt hår torkat och under tiden blir det film :)

inställda planer

välkomnar med glädje (not), världens tråkigaste lördagskväll. förra helgen hade jag tråkigt med vilje. nu med ovilje. jag hade planer men de blev inställda o det suger.... var så festsugen.. :( igår var det lite fest hemma hos kyrre. fan vad trevligt jag hade, dock lite för nykter för de andra. men jag levde på att jag skulle ut o festa idag.... hepp..

annars har jag jobbat heldag idag, på center syd. tiden gick rätt snabbt. ätit kinamat med mamma och sånt ikväll. nu är det fångarna på fortet o sen får man väl lägga sig tidigt så man är pigg imorgon.. då ska jag nog motionera lite. hoppas min kropp inte får sig en chock ;)

ha det trevlig kväll!!


änglarna

shit vad jag inte kommer kunna hejda mig i usa. nu ser jag verkligen fram emot det. det var längesedan jag var så inspirerad som jag är just nu. fan att jag ska fika, äta ute, shoppa och en massa annat onödigt tills oktober. jag ska slösa allt jag har. oh yes!!






första dagen på hösten

vilken konstig dag det var på jobbet idag.. och en massa reklamationer. inte skoj inte skoj.. cyklade hem o blev lökig o sur.. men nu är det bättre :)

jag vill bli smal o shoppa. jag vet inte hur jag ska göra i usa. ska jag shop until i drop eller ska jag skriva en lista och följa den rätt så mkt? för jag ska ju faktiskt fortsätta leva efter usa med.. haha. typiskt mig.

ikväll skulle jag egentligen träffa fröberg men jag är så seg så jag tror jag ligger framför tvn hela kvällen istället....
imorgon ska jag till arbetsförmedlingen o sen blir det lite fest hos kyrönen på kvällen! :)

RSS 2.0