hårhelvete

ett tecken på att jag är så jävla uttråkad är att jag tonar mitt hår mörkbrunt när jag vill bli blond. VARFÖR gör man något så jävla idiotiskt dumt?! kommer ruinera mig om jag ska gå till frissan och fixa detta.... jävla skit.


okej, jag bloggar lite ändå

fan vad jag kräker på min vardag för tillfället. jobbar fel dagar och har inget att göra nästan.. känner att jag bara måste komma härifrån och hitta på något! komma bort från stan med samma folk hela tiden.. (fast vissa är ju fina)

är megafestsugen men kan inte festa förrän på lördag men då kan ingen annan festa. skoj för mig. verkligen! jag har inte varit såhär uttråkad som jag varit på senaste tiden någonsiiin. vill bara göra saker hela tiden men folk har inte tid eller orkar inte.. maja är rätt spontan av sig och det är skönt. men kan ju inte tvinga med henne hela tiden ;) jag vill bara ha pengar och sticka till göteborg eller ngt mysigt men måste spara allt så jag kan vara borta så länge som möjligt i juni. är ledig tredje juni till trejde juli. hihi kommer bli underbart.

hade överraskningsmiddag för elin igår. gud vad fin hon är. så chockad hon blev när alla vi hoppade fram och överraskade henne. mysig kväll!

idag har jag jobbat. mkt på jobb och mkt folk. det gillar jag! :) sen skulle jag egentligen på förfest hos ewe med elin osv men blev inringd till jobb ett tag imorgon..

nu ska jag iaf inte titta på big brother för deras playtjänst klöddar. jävla skit. haha!

goonight and go

äckliga lilla blogg. du är så girig och svår att underhålla..


väska

jävligt ball väska! sån måste jag firra! :)


bliblablö


min fina lollan och jag! :) dock hemska bilder ;) haha

and tonight i'll be singing it out loud

verkar som att det kommer bli en underbar helg :) det ser jag fram emot :D

jag vill hitta på något spännande. ska iallafall boka siesta med ida i dagarna. sen planerade vi på skype idag vår lediga tid tsm i juni. blir nog att vi tågluffar lite i portugal, spanien och frankrike i två veckor. kommer bli naaajs!!! :D

nu ska jag drömma mig bort och nanna litta :)


studenten

gick ut i förrådet för att leta efter en grej och hittade min studentmössa. fan vilka tider det var. snart ett år sedan. dock var den rätt skabbig. fick ju en del champagne och öl över mig på flaket men det har väl sin charm det med! ;) jag saknar alla så mkt när jag läste vad som stod i mössan.. så kära alla är! borde ha en reunion ;) haha!

sjukt också vad ens liv förändras på ett år. för exakt ett år sen höll jag säkert på med projektarbetet och pluggade en massa. hade ida och lollo, vicky, andrea och elin på hemmaplan och var bortskämd med att kunna träffa dem när som helst. nu är det andra bullar. men både ida, lollo och elin kommer snart hem igen :D och det är jag glad för :)

men nu jobbar man och är vuxen.. borde dock hitta ett heltidsjobb. eller hitta på något coolt med mitt liv. inte stanna i tråkiga landskrona.. jag jobbar på det! ;)

nu ska jag sova för imorgon är det jobb som gäller. nattinatti!

mums



snyggt!

bloggtorka

orkar inte blogga. hehehe. vill bara till london och shoppa meeeeeer. och åka på solsemester...!

och du klarar det. du har oss. du är stark <3

RSS 2.0