ormring by kenza



orkar inte skriva egentligen. men vill uppdatera lollo om mitt liv nu när hon är en bit ifrån det.. ;)

vaknade vid tolv idag och gjorde mig klar snabbt sen åkte jag med emma och lovisa till stan. hälsade på min syster som praktiserar på flizans te och kaffe. hon är så söt och kan prata som bara den :D haha sen gick vi i affärer. köpte två jättefina ringar på guldfynd. kenzas ormring och en likadan silverring som jaana har. sååå nöjd :D sen fikade vi på maddes. det var riktigt trevligt med dem. hihi sen påvägen till bilen hittade vi sandra så hängde med henne till eh. sen kom maja och johanna dit med och vi satt där tills det blev mörkt, sen åkte vi hem och kollade idol. är redan hemma dock för jag ska ju upp tidigt imorgon och jobba. sen ska jag och sandra nog till hbg. :*

nej nu ska jag försöka sova. hoppas allt är bra med er. poss

i look up to the sky and now the world is mine, i've known it all my life, i made it

wiii ledig imorgon!!

bra dag idag. håkanssons sen myskväll med jaana. :) nu ska jag sova gottittttttt. peace out

hacka lök i köket - kebab!

har inte uppdaterat på ett tag och får klagomål från anna ;)

men igår så jobbade jag på håkanssons. jättemycket folk i hela stan och även hos oss. men det var skoj! :) sen var jag på eh ett tag och skrattade med sandra och bibi. sen kom jaana. mina fina små söta arbetskamrater :)hihi jaana körde mig hem och så slöade jag ett tag sen stack jag och anna till jaana på myskväll. lyssnade på musik och röte vattenpipa och de dansade så snyggt medan jag var DJ. hahaha fan vad fula. hacka lök i köket - KEBAB! hahaha!! vi hade köpt gräddbullar och när anna kom ut från toaletten så tryckte jag upp en i huet på henne.. det gjorde tydligen ont.. fick själv lite i håret så det är fortfarande klibbigt.. hahahah. tack för den kvällen.

idag har jag sovit till ett sen itne gjort ett skit. så himla skönt. imorgon ska jag tvätta sen jobba på eh......

en mycket bra helg!



bildbevis på anna när hon slänger sig undan gräddbullen!!! hahaahah

heldag i malmö

äääälskar när det öser ner och man ska sova. najssss. hade en megamysig dag i malmö med anna och andrea idag :) sen hyrde jag film med anna och emma :) nu ska jag sova för att orka gå upp i tid imorgon, för då är det jobb :)

nattinatti!!

ännu en kvällsfika med fröbbe


hittade en megasöt bild på lille-hannes. nu går han i skolan och är tuff

idag har varit en bra dag. det gick snabbt på jobb och jag tänkte att gud vad mysigt det hade varit om jag och johanna fikade efter jobb och komiskt nog hade jag fått ett sms av henne där hon frågade om vi skulle fika. det var mojsit :)

mitt internet fungerar bra idag så det blir lite paradise hotel ;) hehehe. sen imorgon ska jag mysa med jaana ett tag :) ska bli skoj, jag saknar henne. och så ska jag träffa andrea på söndag. DET VAR ALLDELES FÖR LÄNGE SEDAN! :(

nu ska jag titta på ph ;)

i have to make it


jag vill verkligen inte jobba imorgon..... ska föröst till espresso house sen till håkanssons. bläää.. vill bara vara ledig.. men nej, det kan man ju inte.

jag hoppas att jag kan åka utomlands till våren. det hade jag behövt se fram emot.... behöver något nytt som händer i mitt liv.. dock är det bara jag som kan göra så att det händer.. jag måste börja våga!!


segedag

det är regn där ute.. och här ligger jag, sedan jag vaknade klockan ett, och bara segar. haha, tycker jag är värd det faktiskt :) har äntligen jobbat klart mina 6-jobbedagar-i-rad-vecka och är nu ledig tills imorgon! mitt internet är segt så kan inte kolla på paradise hotel... men det är bra saker på tv ikväll så får väl vänta tills dess..

det gick bra med att räkna röster igår. det var nästan skoj till och med ;) tog 3 timmar sen blev vi klara.

nu ska jag sega, sen sega lite till. och laga mat till mig och mamma.. :)

en jobbi jävel

jag vill hitta någon som kan ersätta dig..

jag är skittrött... hade jag bara kunnat somna såhär "tidigt" så hade jag mer än gärna gjort det! imorgon ska jag och mamma gå och köpa skor till mig innan jag börjar jobba. måste ju ha skor från håkanssons när jag jobbar där. så ska hitta några megasköna :) och ja, imorgon är det fredag. uuunderbart!! jobbar dock hela helgen så blir inget stanna-uppe-länge för mig.. nästa helg kanske!




höst-/vinterjacka



en fin höst-/vinterjacka som jag kan tänka mig att få av någon :)


konsert!

är sååå sugen på att gå på konsert. robyn och håkan hellström är några som jag verkligen vill se!!! får se om jag bokar någon av dem när lönen kommer! :) ska dock försöka vara sparsam men ja, det vet vi hur det går! höhö.

nu ska jag viiiila. jag jobbar tydligen på håkanssons imorgon med, najs :)

söta söta sandra!

hemma efter en eftermiddag med sandra på center syd. hon är för golli!! hoppas verkligen på halloween nu, men känn ingen press. och eftersom du kommenterade för ett tag sen att jag skulle lägga upp fler bilder så kommer en här!!


baby don't worry, you are my only

nu har ännu en lämnat mig, maja! hon och jönsson har stuckit till teneriffa och jag är så jävla avunsjuk så jag får ont i magen och blir sur. haha!

men nu ska jag göra vid mig och låta sandra göra mig lite gladare på center syd ;)

andningssvårigheter

sitter och tittar på idol och kan knappt andas. inte för att de är grymma utan för att jag försöker töja ut mina jeans! haha. har blötat ner dem och sitter ner men det går fan knappt... jag ger det en timme ;)

nu ska jag impregnera mina skor! ;)


känslorna hann ikapp

nu hann känslorna ikapp mig.. jag har inte fattat att lollo ska flytta förrän nu.. tänk att ens bästa kompis ska vara borta så länge.. någon som vet allt om en och som man vet allt om. att inte få veta vad hon gör eller bara kunna träffa henne och tramsa.. jag blir ledsen.. sitter och småbölar nu faktiskt...

ska iallafall hem dit snart och säga hejdå, eller jag ska säga: vi ses. hihi. och lämna en tröja.. ååh..



freeeee

jag är helt slut. och döhungrig. men orkar inte laga mat...

nu är jag ledig tills tisdag. hehehe najSSsS

it's hard to give up..



hade en megamysig kväll igår med maja och lollo. de hämtade mig när jag var klar på jobbet så åkte vi till burger king. sen åkte vi rundor och sen hem till lollan. kollade på tv och myste. hihi. sen låg vi och snackade om allt ända till klockan 6 på morgonen så nu kan väl förstå hur trött jag är nu? haha. men det är tur man har sånna vänner man kan ligga å snacka med. dock lär det inte hända igen på ett tag men dirr när lollan is back så får vi ha en reunion ;)

fast imorgon kommer vara en liten reunion det med. för då ska mitt lilla tjejgäng återförenas efter några månader isär. jag, lollo, maja, ida och johanna ska ut och dricka lite cider och kanske ut och dansa sen. den enda nackdelen är att jag ska jobba klockan kvart i tio dagen efter... det suger, men det känns som det får vara värt det.

nu ska jag kolla lite på paradise hotel danmark. börja aldrig kolla på det för då kan du inte sluta!!

ååh vad jag kommer sakna dig lollo. ♥

sleepover

en bra dag på både epsresso house och håkanssons idag :) imorgon är det espresso house som gäller igen. hoppas timmarna går fort bara för på kvällen ska jag ha sleepover med maja och lollo. äta gott och ha det mysigt :)

nu ska jag titta lite på paradise hotel ;)

(förlåt för världens tråkigaste blogg...)

tänka positivt

mår lite bättre idag! och ska snart till tandläkaren..! jobbigt att vara sjuk och deppig på samma gång. men ska försöka tänka positivt och göra det som är rätt för mig :)

är sugen på att börja plugga till hösten!! :) ska bara ta reda på var jag kan läsa det jag vill läsa, så att säga ;)

jag har iallafall så gollia vänner :*

nu måste jag snart gå till bussen.. usch, orkar inte gå ut.. vill bara vila i sängen. (hoppas jag inte har några hål i tinderna..)


mörk leskig bild.. (alla mina webcambilder blir ljusa när man tittar på dem i datorn men mörka när man lägger ut dem, knasigt va?)

cupcake



fin cupcake va? :) där låg en marshmallow på den innan som liknade en öronpropp men den försvann snabbt. nu ska jag vila i soffan ett tag.

-

frustrerande när inte ens nära och kära vill förstå hur man verkligen mår..

fan

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH AAAAAAAAH!!!!!! så känner jag just nu. har så mycket att tänka och hålla reda på... vill bara skita i allt och flytta..

men nu ska jag lägga mig och titta på tv resten av kvällen. det är jag värd efter en hård arbetsdag.....

dumma dator

skrev ett långt inlägg men det försvann.. skriver imorgon istället :) god natt

RSS 2.0